Módna udalost mesiaca



Vo štvrtok 29. mája prebehla v našich priestoroch vernisáž výstavy ,,Best of“, na ktorej majú návštevníci možnosť vidieť to najlepšie z tvorby renomovaných módnych návrhárov. Môžete si tu prezrieť róby od Lukáša Kimličku, Marcela Holubca, Veroniky Lokajíčkovej, Hany Převrátilovej a Borisa Hanečku.

Začiatok vernisáže bol stanovený na 18. hodinu, no už krátko pred šiestou sa začali objavovať prví hostia, ktorých privítal welcome drink a pred začiatkom oficiálneho programu si mohli prezrieť aktuálne kolekcie slovenských a českých módnych návrhárov a šperkárov, ktoré v Imperii ponúkame.



Oficiálny program sa konal v nádherných podzemných priestoroch a začal sa privítaním hostí a príhovorom. Potom predviedla svoj hudobný talent minuloročná víťazka Miss Slovensko Karolína Chomisteková, ktorá zahrala na husliach.
Za sprievodu príjemnej hudby si návštevníci mohli prezrieť vystavené fotografie, ktoré prezentujú tvorbu jednotlivých návrhárov. Takisto mohli celkom zblízka obdivovať krajčírske remeslo, detailne si prezrieť vystavené róby a priblížiť sa tak k móde doslova na krok.


Vernisáže sa zúčastnili aj samotní dizajnéri, a tak mohli návštevníci využiť jedinečnú príležitosť porozprávať sa s nimi o ich tvorbe. Počas celého večera panovala príjemná atmosféra, o čom svedčia aj pozitívne reakcie návštevníkov a samotných vystavovateľov.

Ak ste nestihli prísť na vernisáž, nezúfajte, výstava bude verejnosti prístupná až do 20. júna.
Milovníkov módy určite poteší aj skutočnosť, že toto podujatie zaručene nebolo posledné a už teraz pripravujeme ďalšie zaujímavé akcie. 



Čo u nás nájdete?

Imperia Design je jedinečným projektom, ktorý v sebe spája módu, šperk a dizajn. Nachádzame sa v historickom centre Bratislavy, priamo pod Michalskou bránou. Môžete si tu prezrieť, zakúpiť alebo len obdivovať dizajnérske oblečenie, kabelky či šperky. A to všetko na jednom mieste. Kolekcie vytvorené pre Imperia Design sú vyhotovené iba v jednom kuse, a tak sa vám nestane, že by ste na ulici stretli niekoho, kto by mal oblečené rovnaké šaty ako vy.

Na tomto blogu vám budeme okrem informácií o pripravovaných výstavách a nových kolekciách prinášať aj informácie zo zákulisia fotení, sveta módy či prehľad aktuálnych módnych trendov. Ak chcete byť v obraze, môžete sledovať aj našu facebookovú stránku či Instagram.


Tešíme sa na vašu návštevu.












Fotografie: Martin Repka
Text: Ivana Vanečková

Žádné komentáře:

Okomentovat